SUN: Full støtte til våre streikende kamerater i LO Finans i Norge

SUN støtter LO Finans i streiken mot Finans Norge. Vi støtter våre streikende kamerater i kravet om rett til å opprette tariffavtale i Finans Norges bedrifter etter vanlige regler i arbeidslivet. At de ikke får det ser vi som en begrensning av organisasjonsfriheten.

Vi støtter også kravet fra LO Finans i Norge om å sikre arbeidstakere tidligpensjon som skal kompensere for levealdersjusteringen, som gir betydelig reduksjon i pensjon for dem som ikke kan stå lenger i jobb. Dette er noe arbeidstakerne i alle de andre tariffoppgjørene i privat sektor i Norge har fått.

Gode kamerater! Vi står sammen med dere, skulder ved skulder. Dere har vår fulle støtte. Stå kampen ut!

 

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *