SUNs bransjekurs i Norge 29.9-1.10.2018

SUN byggdrift arrangerer bransjekurs på ærverdige Losby gods i Akershus, Norge, den 29. september til 1. oktober. Hovedtema under konferansen skal være vold og trusler på arbeidsplassen, og digitalisering i byggdrifterbransjen. Det blir interessante foredrag, og gruppearbeid mellom landene. Vi skal også få høre LO-sekretær Are Tomasgård snakke om den generelle politiske situasjonen i Norge, og viktige saker for LO.

Det blir en helg der kunnskap og erfaring blir utvekslet mellom nordiske kollegaer. Det er også lagt opp til en ekskursjon der vi får lære om drift og restaurering av den erværdige Eidsvollbygningen, der Norges grunnlov ble til, og historien om løsrivelsen fra Danmark, og unionsinngåelse med Sverige.

 

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *