Kjersti Barsok valgt til ny leder i NTL

Kjersti Barsok ble valgt til ny leder i NTL på landsmøtet idag. Fredrik Oftebro rykker opp til 1. nestleder. Ellen Dalen fra NTL UiO blir ny 2. nestleder, og Carl Marius Michelsen fra NTL Politiet blir ny hovedkasserer. John Leirvaag og Anita Busch er valgt til rådgivere. 

Kjersti Barsok ble født i 1979. Hun vokste opp på Kongsberg og bor nå i Oslo.

Hun studerte statsvitenskap ved Universitetet i Oslo og startet arbeidslivet som seniorkonsulent i det daværende kommunal- og moderniseringsdeparementet, der hun også var leder for NTLs lokale organisasjonsledd NTL KMD 2008-2010.

Kjersti ble valgt til sekretær i NTL Sentralforvaltningen på heltid i 2010 før hun i 2014 valgt til 1. nestleder i NTL. Hun har også vært leder i NTLs fylkesutvalg i Oslo 2010-2013, nestleder i LO i Oslo 2012-2014 og leder for LOs ungdomsutvalg i Oslo 2008-2012.

Mer om NTL.

 

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *